Cadoul Perfect Indiferent de Ocazie

Cadoul Perfect Indiferent de Ocazie

Ador să cumpăr și să dăruiesc cadouri.

De când mă știu mi-a plăcut să cumpăr cadouri, să mă gândesc la combinații de produse interesante, care să ofere o stare de bine, iar cel care-l primește chiar să simtă că a fost ales pentru el și să i se potrivească.

Dar știu că pentru mulți oameni este destul de neplăcut acest proces, nu au idei, nu au inspirație și cred că se gândesc și la ideea de-a cumpăra ceva care să nu fie potrivit pentru persoana respectivă, iar acest aspect îi incomodează.

De aceea m-am gândit să scriu acest articol cu idei de cadouri speciale indiferent de ocazie, care se potrivesc perfect cu lumânările parfumate.

1. Lumânări Parfumate

O lumânare parfumată oferă o stare de bine celui care o primește, iar de fiecare dată când o va aprinde își va aminti cu drag de persoana care i-a dăruit lumânarea.

Când te gândești la o lumânare îți vin în minte cuvinte precum relaxare, timp pentru sine, stare de bine, parfum plăcut sau atmosferă romantică. Atunci când dăruiești o lumânare gândește-te că vei oferi aceste experiențe celui drag ție.

Dar este important și să oferi lumânări de calitate, de aceea îți recomand să alegi o lumânare din ceară de soia naturală. Poți alege din gama noastră de lumânări parfumate ArtScent, produse din ceară naturală de soia 100% și uleiuri parfumate vegane.

Avem și un articol cu ghidul de alegere a aromei potrivite pentru tine sau pentru cei dragi ție, îl poți citi chiar aici.

2. Cărți

Îmi place să ofer cadou cărți care m-au impresionat și care pot să atest că sunt reușite, dar dacă nu știi ce carte să alegi cred că nu vei da greș dacă alegi acei scriitori cu bestsellere internaționale.

Dacă mă atrage anumit titlu și cred că ar fi un cadou reușit, îi verific review-urile de pe internet și în funcție de acestea hotărăsc dacă o cumpăr sau nu.

Poți alege cărți de dezvoltare personală, de ficțiune, cu citate celebre, cu curiozități sau chiar cărți culinare, poate dezvoltă o nouă pasiune pentru gătit.

 

3. Set de Cană și Ceai/Cafea

Alege o cană care să-l reprezinte pe cel căruia îi vei dărui cadoul. O idee interesantă ar fi chiar să-i personalizezi o cană cu citatul lui favorit, spre exemplu.

Alături de un ceai bun sau o cafea delicioasă este un cadou simplu, dar de care se va bucura în fiecare zi.

Poți combina acest set cu o lumânare parfumată și cu o carte și l-ai putea numi Kitul de Relaxare.

4. Kitul pentru O Baie Perfectă

Ce poate fi mai relaxant și revigorant decât o baie cu spumă, la lumina lumânării?

Prietena/ul tău are cadă în baie? Atunci ai dat lovitura cu acest kit.

Ce trebuie să conțină Kitul: o lumânare parfumată, o bombă de sare colorată, spumant pentru baie, scrub de corp și un gel de duș fin.

5. Un Set de Vin

O sticlă de vin cu două pahare elegante și un set de tirbușon și dop de sticlă elegant mi se pare o alegere foarte reușită pentru un cadou.

Le poți dărui pentru o zi de naștere, pentru casă nouă sau o aniversare specială.

Poți alege să gravezi paharele de vin cu o dată importantă sau cu o imagine reprezentativă pentru cel căruia îi dăruiești acest set deosebit.

6. Parfumuri

Dacă cunoști preferințele prietenei/ului tău în materie de parfumuri atunci este o alegere foarte reușită de cadou.

Este un cadou elegant, delicat și cu siguranță va fi apreciat, pentru că nu poți avea niciodată prea multe parfumuri, din punctul meu de vedere.

7. Ciocolată

Mă refer la ciocolata aceea specială, handmade de la ciocolatierul tău local. Pralinele sau tabletele handmade sunt de o calitate superioară și cu siguranță vor fi apreciate de iubitorii de ciocolată.

8. Alcool Fin

Pentru bărbați mi se pare un cadou potrivit o sticlă de whisky, cognac sau rom, în funcție de preferințele persoanei dragi.

Alături de sticlă poți să pui un set de pahare speciale pentru acel tip de alcool, ceva mai deosebit, poate chiar ceva unicat.

9. Bijuterii

Pentru doamne și domnișoare o alegere inspirată ar fi bijuteriile, fie o pereche frumoasă de cercei, o brățară deosebită sau un colier cu pandativ, poate chiar bijuterii handmade și personalizate.

 

 

Acestea sunt doar câteva idei care te-ar putea ajuta să dăruiești ceva deosebit cuiva drag, sau dacă pur și simplu ai rămas în pană de idei.

Sper ca acest articol să te fi inspirat la alegeri potrivite și să impresionezi cu cadoul tău!

 

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published