E greu să spun în cuvinte ce înseamnă pentru mine acest frumos proiect, ArtScent, dar voi încerca 😋

poza-iulia-almas

ArtScent a ajuns în viața mea ca un colac de salvare. Eram într-un punct destul de critic la job, mai aveam puțin până la burnout, iar gândul că puteam să am ceva al meu, unde pot să evadez din cotidian a fost ceva nemaipomenit, m-a salvat.

De mulți ani iubesc lumânările parfumate și mi se schimbă starea instant de fiecare dată când le miros sau le aprind, iar când am descoperit lumânările parfumate din ceară naturală de soia a fost un moment minunat.

Stiți sentimentul acela pe care îl aveți când mirosiți o lumânare în magazin, miroase foarte frumos, dar ajungeți acasă, o aprindeți și nu se simte deloc parfumul? E foarte frustrant.
Dar de când am descoperit aceste lumânări nu mai am acel sentiment, miros extraordinar de bine atât neaprinse cât și aprinse.

Bineînțeles că în primele luni o luam mai mult ca pe o relaxare, o metodă de meditație chiar. Era timpul meu cu mine. Dar după ce a mai trecut timpul mi-am dat seama că doar asta îmi doresc să fac și iubesc să fac.

Așa că, mi-am luat inima în dinți și după 10 ani de corporație am spus STOP. Și cred că a fost și este cea mai bună decizie pe care o puteam lua pentru mine, în acel moment.

Am primit foarte multe încurajări de la toți cunoscuții mei și nu numai 😍, ceea ce mi-a dat curajul să merg mai departe.

Cei mai mari și importanți susținători sunt familia mea și prietenii apropiați, fără de care mi-ar fi fost tare greu să fac pasul acesta.

Cred că niciodată nu este prea tărziu să-ți urmezi visul! Și chiar dacă peste câțiva ani visul meu se va schimba sau voi avea altele, cu siguranță experiența pe care o am acum cu ArtScent va fi un punct de temelie pentru viitorul meu vis.

Aveți curaj să încercați ceva nou în fiecare zi! Dacă nu încercați, nu veți găsi niciodată acel "ceva" pentru care să vă treziți cu drag dimineața.❤️.

Și daca l-ați găsit vreau să cred că trăiți la maxim fiecare clipă construind visul vostru frumos.

Vă pup,

Iulia