5 Reguli Importante Pentru O Ardere Corecta A Lumanarilor

5 Reguli Importante Pentru O Ardere Corecta A Lumanarilor

În acest articol am scris cele mai importante reguli de care să ții cont de fiecare dată când vrei sa te bucuri de lumânările ArtScent în cele mai bune și sigure condiții.

1. Suprafața pe care vei pune lumânarea aprinsă trebuie să fie rezistentă la căldură.

Înainte de a aprinde lumânarea să te asiguri că o așezi pe o suprafață dreaptă, rezistentă la căldură, într-o zonă ferită de curenți de aer, materiale inflamabile, animale de companie sau copii.

Recipientul se va înfierbânta după aprindere, de aceea este foarte important să nu pui mâna pe el.

2. După aprindere nu lăsa lumânarea nesupravegheată.

După aprinderea lumânării nu o lăsa nesupravegheată, iar dacă observi că aceasta are o flacără prea mare și iese mult fum, stinge-o, taie fitilul și reaprinde-o.

3. Prima ardere a lumânării este cea mai importantă.

La prima ardere a lumânării este important să o lași aprinsă până când ceara topită atinge pereții recipientului. Astfel, vei evita formarea unui tunel și te vei putea bucura de ea la capacitate maximă.

4. Fitilul se scurtează la fiecare aprindere.

De fiecare dată când vrei să aprinzi lumânarea trebuie să scurtezi fitilul până la 5mm (exceptând prima aprindere) pentru a te bucura de o ardere curată, fără fum.

5. Lumânarea nu trebuie să ardă mai mult de 4 ore.

Lumânarea nu trebuie să ardă mai mult de 4 ore deoarece uleiurile parfumate se vor arde și nu se va păstra aceeași calitate la următoarea folosire.

Când vrei să stingi lumânarea nu sufla în flacără, deoarece riști să stropești cu ceară suprafața din jurul lumânării.

Cea mai bună variantă de a stinge lumânarea este să pui o farfurie sau alt material rezistent la căldură peste lumânare. Astfel flacăra va rămâne fără aer și se va stinge în câteva momente.

 

Lumânările noastre sunt testate la fiecare lot de producție, dar dacă experimentezi o ardere incorectă te rugăm să ne contactezi.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published